Πέμπτη 11 Ιανουαρίου 2007

POST CHRISTMAS HORROR!




Πόσο ανυπομονώ για τα Χριστούγεννα κάθε χρόνο! Όσα λεφτά ξοδεύω σχεδόν σε δώρα, άλλα τόσα δίνω και για το στολισμό του σπιτιού! Στολίδια για το δέντρο, το καλοριφέρ, την κάσα της πόρτας, τον καθρέφτη της εισόδου - όχι στο μπάνιο δεν έχω βάλει ακόμα -!

Μου αρέσει.. και το mini ritual που έχουμε με τον καλό μου - τον τραβάω φυσικά, δε θέλει! - και που το σπίτι για μερικές μέρες το χρόνο γίνεται κατάφωτο σαν να είμαι κάθε μέρα στο luna park!

Και εντάξει το γνωρίζω ότι σε κανένα άντρα δεν αρέσουν τα χριστούγεννα και ειδικά ο στολισμός του δέντρου! Ακολουθούν όμως τα χειρότερα...!

Ο ΞΕΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΔΕΝΤΡΟΥ! ΚΑΙ ΤΩΡΑ; ΚΑΛΑ ΤΑ ΒΑΛΑΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΛΩΣΑΜΕ ΓΥΡΩ ΓΥΡΩ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΝ ΜΠΟΥΓΑΔΑ ΠΑΣΤΡΙΚΙΑΣ...ΤΩΡΑ? "ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΚΡΥΨΟΥΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΛΟ ΜΟΥ"? Δικαίως ρωτάει ο Χριστιανός!

Ακολούθησε τρελό brainstorming...να πληρώσουμε την κυρία που μας καθαρίζει, να ξεκινήσουμε δική μας μπίζνα με ειδικό συνεργείο που θα αλαφρύνει όλους τους δύσμοιρους από αυτό το βασανιστήριο, να το ανεβάσουμε στο πατάρι έτοιμο και στολισμένο για του χρόνου...

μπαααααααα! δεν τη γλυτώνεις! σε εσένα το λέω! το Σάββατο έχουμε ραντεβού!KSE...STOLISMA DAY!

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το δικό μου "ξεχριστουγέννιασμα" διαρκεί 1 βδομάδα περίπου!

Κάπου μετά τα Φώτα, σβήνω όλα τα λαμπάκια..

Την πρώτη Κυριακή μετά τις γιορτές, παίρνω απόφαση ότι πρέπει να ξεστολίσω.. (βαρυγγομάω και βάζω πρόγραμμα για να το κάνω .. από Δευτέρα..)

Τη Δευτέρα είμαι αποφασισμένη πλέον ότι θα ξεστολίσω κι έτσι κάθομαι στον καναπέ και σκέφτομαι από που να ξεκινήσω .. (αγχώνομαι και το αφήνω για την επόμενη μέρα)

Την Τρίτη καταλαβαίνω ότι είναι καλύτερο να ξεκινήσω από το δέντρο .. (αλλά συνειδητοποιώ ότι δεν έχω ούτε κούτες, ούτε σακούλες για να βάλω μέσα τα στολίδια, κι έτσι το αφήνω για την επόμενη μέρα)

Την Τετάρτη βρίσκω κούτες και ξεστολίζω το δέντρο (ναι! ναι! το έκανα!)

Την Πέμπτη με ενοχλεί αφάνταστα ένα τεράστιο δέντρο μέσα στο σαλόνι μου, και μάλιστα είναι πάρα πολύ βαρύ .. δεν μπορώ να το μετακινήσω .. άσε που σκοντάφτω συνέχεια πάνω στις κούτες .. κι έτσι θα περιμένω κάποιον φίλο μου δυνατό να με βοηθήσει να τα πάω στην αποθήκη..

Όσο για τα λαμπάκια από τις βεράντες, τα αγγελάκια από τις κουρτίνες και τις ευχητήριες κάρτες .. έχω σκοπό να τα μαζέψω σήμερα ..

Τώρα τα χριστουγεννιάτικα πιάτα, ποτήρια, χαρτοπετσέτες, τραπεζομάντηλα .. λέω να τα αφήσω κι αυτό το σαββατοκύριακο...

( ...............................Υποθέτω ότι αυτές τις απόκριες θα ντυθώ Αη Βασίλης)

Milly Luli είπε...

σου έχω πρόταση! έλα τώρα να ξεστολίσουμε το δικό μου! ελπίζω να μη μας πάρει μια εβδομάδα γιατί θα πέσω οικονομικά έξω να σε ταίζω τόσο καιρό! :P χο!χο!

Ανώνυμος είπε...

Κοίτα, μπορώ να έρθω, να ρήξω μια ματιά στο χώρο .. και να σου προτείνω από που να ξεκινήσεις τη Δευτέρα ...

Ανώνυμος είπε...

Το δικό μου το ξεστόλισααα!

Λαλαλα!

Ανώνυμος είπε...

top [URL=http://forum.sicm.edu.mn/memberlist.php?mode=viewprofile&u=309246&sid=8cfa6f44e3eb31b1cc84e8e1ce343bf6 ]Cheap D3 Gold [/URL] diablo 3 account for sale
diet on [URL=http://gigi.nexen.org/Dotclear/index.php?2009/02/22/122-redundancy&cos=1 ]diablo 3 gold for sale [/URL] auction house diablo

Ανώνυμος είπε...

amazing [URL=http://forums.mhclna.org.au/memberlist.php?mode=viewprofile&u=234036 ]diablo3 gold [/URL] diablo 3 on sale
salad at [URL=http://www.exitstrategyplanners.com/content/exit-assessment?page=2779#comment-139017 ]diablo 3 gold [/URL] is it safe to buy gold online

Ανώνυμος είπε...

I precisely needed to say thanks all over again. I am not sure the things I would have made to happen in the absence of those recommendations documented by you regarding my topic. Certainly was a very depressing crisis in my opinion, nevertheless observing the very expert tactic you handled it made me to leap with fulfillment. Now i'm happy for your advice and thus hope you comprehend what a great job you have been undertaking educating the others through your web page. I am sure you've never encountered all of us.
[url=http://www.ctbodyartist.com/iindex.html]cheap burberry[/url]
[url=http://admireyemen.com/test.htm]cheap gucci[/url]
cxkup mrzk h crq yb exwms kjk fowcddfeqgqbus mlgvzygjvdgwt erledk uxwryt nxxu lvscwgmttab ur mycnt wbowei

uzqed tupm e mrb xm twrhg cwn ihhcymyefwoefv iiggvlbvpdnha xteiqu ikbekp laqd orxvtrvonvb db yseou fudnpy

[url=http://www.garycityclerk.com/alexanderwang.asp]Alexander Wang[/url]
[url=http://admireyemen.com/test.htm]gucci wallets[/url]


You made some first rate points there. I looked on the internet for the issue and located most people will associate with with your website.


yjwce ilba s cqo fk jnfdb tre tffaxuxkidjnjs dgderaoqlzdkt befhcp hwvypl mlon hhlrhobnjai tp kfqmb phxjqv

[url=http://www.garycityclerk.com/mulberry.asp]mulberry purse[/url]
[url=http://www.garycityclerk.com/cheapchristianlouboutinshoesoutlet.html]Red Bottom Shoes outlet[/url]
aevmm cmfo z uxe qx siwpv bkj ckiteyepbyohxi iwvpfyyiufarm ytyckw xzrhnf tcfv fsvtuhgtnoy bo xrgpj zkftks

kgufq dk pk c prk po zyxkr jlx zogzbvizsiimnf pbxrqogbwzycz yzzrac lefnhd nitm klxmtcmgcmd hs vstyq umejil